Свободно време

Месечен хороскоп за септември

Овните да внимават с парите

03.09.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Лъв

Така дългоочакваният успех в бизнеса, предстои. При това няма да е нужно да се съобразявате с прекалено много или неизпълними условия. Първо, довършете всичко започнато, което е в текущите ви срокове. Следващият фактор е личната ви инициатива. Предлагайте на обсъждане дори идеи, в чийто краен резултат не сте много сигурни. Може и да не ги стартирате, но поне ще сте събрали достатъчно мнения. И действайте екипно. Доверете се на партньорите, доказали коректността си, не търсете нови участници.

Напредъкът ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще разполагате с достатъчно финанси за развлечение, но все пак не бива да прекалявате и задължително трябва да избягвате проявите на разточителност пред непознати.

Любовните отношения ще са удовлетворителни, ако не позволявате да ви въвличат в интриги. Новите перспективни контакти ще са предимно с представители на чужди държави и култури.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Дева

Като за начало, се заемете с това да въведете ред в текущата си работа. Проектите, с които сте имали затруднения през август, няма да напреднат много през септември, но пък ще разберете дали пречките са обективни и се налага да изчакате, или са субективни и се налага да се справите с някого, който умишлено ви „слага прът в колелата“.

Има голяма вероятност да си намерите работа, ако сте безработни. В началото може и да не отговори на очакванията ви, но скоро ще се сближите с колегите и някой от тях ще ви помогне да смените позицията с по-интересна.

Въздържайте се от дългосрочни инвестиции, ако са свързани дори с минимален риск.

Коментирай
Свободно време