Свободно време

Месечен хороскоп за септември

Овните да внимават с парите

03.09.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 Стрелец

Енергетиката ви няма да е особено стабилна през този месец. Някак всичко ще ви се струва по-сложно, отколкото е всъщност. Опитайте се да разпределите работата равномерно и още в началото на периода да създадете ясен график на деловите контакти и спешните задачи.
Ограничете комуникацията до рамките на задължителното, защото прекалено дългите и чести разговори ще ви действат изтощително. За важните въпроси търсете отговори в съществуващите публикации или практики като използвате източници, доказали надеждността си.

В моменти на несигурност е за предпочитане да се уедините и по възможност сред природата. Ще ви е нужно време, за да формулирате ясно дългосрочните си цели и да възстановите обичайното си самочувствие, а то ще се случи след като си осигурите пълноценна почивка.

Финансовото ви състояние ще е в рамките на обичайното, а личните отношения ще са по-скоро пасивни, отколкото вълнуващи.

Цветовете, които носим, издават любопитни неща за личността

 

 

Козирог

Подгответе се психически, че през този месец често ще се намирате „в светлината на прожекторите“. Инициативите ви ще получат висока оценка и постиженията ви ще се виждат. Контактите от всякакъв характер ще са интензивни, като е много възможно, благодарение на личните приятели да създадете нови делови запознанства. В настоящия момент те може да са и без последствия, но в близко бъдеще ще се окажат съвсем навременни.

Ще се справите изключително добре в съвместните дейности. Проектите, които реализирате с партньорите си и където не сте на лидерска позиция, а в изпълнителска роля. Именно там, ще можете да разгърнете пълноценно уменията си. Ако се наложи да инвестирате малко средства в бързооборотни стоки, няма да претърпите загуби.

В личните отношения духовното ще е водещо пред материалното, а оригиналните ви идеи ще улеснят преодоляването на противоречията.

Коментирай