Свободно време

Месечен хороскоп за септември

Овните да внимават с парите

03.09.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Водолей

Професионалният напредък ви е гарантиран от умението да представяте идеите си убедително. Освен това, през този месец ще сте в състояние да дадете точни параметри на проектите си във всеки момент и пред всякаква публика. За вас е подходящо да се занимавате с творческата и иновативна страна да разработките, а точните изчисления да отстъпите на някой друг. Ако това не е възможно, то редувайте едното с другото, за да не попаднете в коловоза на рутината и сухите цифри.

Използвайте моментите на застой, за да си осигурите ресурси, които ще са ви необходими на следващите етапи.

Любовните отношения на моменти ще са свързани с неприятни преживявания. Прекалено голямото ви желание да си осигурите лична свобода, може да подтикне любимия човек да потърси утешение в друга връзка, за която само ще подозирате, но няма да можете да докажете. Играта на нерви рано или късно ще ви отдалечи един от друг.

4 зодии, за които септември ще е прекрасен


Риби

Вашите предпочитания през този месец ще се разминават категорично с тези на хората от близкото ви обкръжение. И докато, когато сте у дома, тези различия не биха попречили на никого и не биха били повод за разногласия, то на работното място, на моменти може да се стигне до словесни сблъсъци.

Ако вие се насочвате към самостоятелна работа шефът или колегите непрекъснато ще търсят начин да ви приобщят към екипа. Обратно, ако вие имате нужда от подкрепата на околните може да се окаже, че всеки е зает и няма нито желание, нито възможност да ви отдели от времето си. Хрумванията ви ще са оригинални и далеч по-различни от техните, но пък и по-неразбираеми. Разминаването между надежда и реалност ще ви се отрази доста изтощително.

Отделяйте повече време за интелектуални занимания и не се омаломощавайте с физическа работа или спорт, ако не се налага и нямате желание. Преди рязкото понижаване на температурите може да се наложи да се заемете с дребни битови ремонти или уреждане на имотни сделки, но няма да ви отнемат много време и ще сте доволни от свършеното.

Организирайте си кратки пътувания към непознати места в почивните дни, за да възстановите тонуса си бързо и трайно.

Снимки: istock

Коментирай