Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 - 15 септември

Близнаците да не харчат

08.09.2019г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Рак

Особено важно за представителите на вашия знак през тази седмица е да контролират емоциите. Постарайте се да запазите присъствие на духа каквото и да се случи. Ако е очевидно, че се заражда конфликт, който няма как да избегнете, то преценявайте изказванията си и действайте така, че да не навредите на авторитета и доброто си име и да не давате повод за оформяне на интриги по ваш адрес.

Използвайте времето си за конкретни, а не за предполагаемо полезни занимания. Няма смисъл да се включвате в кратковременни форми на обучение, ще се окажат некачествени и само ще ви разбъркат текущия график.

Намалете контактите в почивните дни, ако искате да си осигурите пълноценен отдих. Оставете си лично време и възможност да се позабавлявате с любимите си занимания.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Лъв

Опитайте се да общувате предимно с хора, споделящи вашите възгледи и стремежи. Контактите ви с тях увеличават многократно шансовете за успех при по-сложни занимания и заплетени казуси. Имате нужда много повече от подкрепа и окуражаване, отколкото от директна помощ и намеса в работата ви. Съзнанието, че сте в общност ще ви мотивира.

Почти ежедневно ще се справяте с някакъв изостанал проблем. И причината няма да е в това, че сте късметлии или че изведнъж светът е станал по-добър, а в това, че умеете да мислите, анализирате и сте готови да приложите новите си знания на практика. Финансовото ви положение ще остане стабилно.

Любовен хороскоп за септември
 
Дева

Вселената продължава да е на ваша страна. Разположението на планетите във вашия знак подсказва, че през тази седмица няма да се натъкнете на особени затруднения. Което съвсем не означава, че трябва да се отпуснете и да чакате работата сама да се свърши. Напротив, всичко ще се получава според предположенията ви, но ако действате активно.

Слушайте, наблюдавайте и проверявайте до колко е приложима всяка нова информация, която получавате. Реагирайте на конфликтните ситуации с търпение, още повече че в повечето случаи няма да ви засягат пряко. Старайте се да ги предотвратите, доколкото е възможно. В края на седмицата любовните емоции ще ескалират.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )