Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 - 15 септември

Близнаците да не харчат

08.09.2019г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Везни

Не се очакват някакви драматични събития през тази седмица. Ако имате желание и намерение да започнете нещо ново, то първо трябва да обмислите подробностите и много реално да прецените собствените си сили. Въздържайте се от каквито и да било рискове и най-вече от съвместен бизнес с партньори, които не са доказали надеждността си. Поддържайте спокойни и коректни отношения с колегите. Забравете старите конфликти, никой не е безгрешен.

За да сте в добро настроение и душевно равновесие е желателно в свободното време да сте в позната среда и с познати хора. Наслаждавайте се на това, с което разполагате и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Избирайте развлечения, които не са свързани с прекалено големи разходи. Укрепете духа без да изкушавате тялото.

4 зодии, за които септември ще е прекрасен
 
Скорпион

Не прекалявайте с натоварванията. Независимо дали вече сте ползвали отпуската си или не, през тази седмица е желателно да отделяте повече време за почивка. Наблюдавайте физическото и психическото си състояние. Ако установите, че умората настъпва необичайно бързо, че сте неспокойни, трудно заспивате, значи че имате нужда от повече отдих. Или ползвайте полагаемия отпуск (ако е възможно), или намерете друг начин за намаляване на заетостта (да си тръгвате по-рано от работа, да удължите времето на седмичната почивка с 1-2 дни).

Тревогите няма да са сериозни и ще са свързани с децата ви или други по-млади роднини. Даже няма да са тревоги в истинския смисъл на думата, а по-скоро допълнителни ангажименти, които ще изскачат непредвидено и ще са предимно в края на седмицата. Ще се справите много по-лесно в случай, че наистина успеете да се освободите от служебните задължения в този период.

Стрелец

Разпределете периода условно на две части. През първите няколко дни се занимавайте предимно с физическа работа. Дребни ремонти, промяна на интериора, подготовка на зимнина няма да ви затрудни нито да ви отнеме много време, но ще сте доволни, че сте отхвърлили работа, която ви е отегчителна.

Следващите дни са подходящи за интелектуални занимания. Дори в сферата ви на дейност интелектуалният труд да не е изцяло застъпен, то бихте могли да се поинтересувате от различи новости, да обмените опит в социалните мрежи, да създадете полезни контакти. Ще разполагате с достатъчно свободно време, но за да е пълноценна почивката ви трябва да сте в предпочитана компания.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )