Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 - 15 септември

Близнаците да не харчат

08.09.2019г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Козирог

Затрудненията ви ще идват от комуникацията и по-точно от липсата на такава. През тази седмица доста често ще се налага да се преборвате с прояви на неразбиране, липса на желание за съвместна работа у хората от обичайното ви обкръжение. Поведението им ще се отрази на настроението ви, даже на увереността в собствените сили и възможности. Дистанцирайте се доколкото е възможно, за да избегнете депресивни състояния, породени от мисълта, че сте допуснали сериозна грешка.

Проявете предпазливост спрямо събеседници, които непрекъснато ви обсипват с комплименти. Отношението им не е породено от искреност, а от користни цели. Обстоятелствата ще ви подскажат, че е време да прекратите някоя от текущите си връзки.


 Водолей

Ще ви е много полезно, ако в края на всеки ден от тази седмица отделите малко време и анализирате преживяното. Ще ви подскаже важни подробности за начина, по който бихте могли да реализирате бъдещите си намерения. Ще ви подтикне да осъществите и някои промени в чисто житейски план. Не мислете само за себе си, включвайте в сметките си и хората, на които държите.

Свързани статии

Избягвайте противоречията на работното място. Острите критики и безкомпромисност към чуждите грешки ще се отразят негативно на репутацията ви. Създавайте си сътрудници, вместо врагове, от които ни най-малко нямате нужда.
 
Риби

Не всички занимания с които се налага да се справите ще са ви приятни, но пък от вас ще зависи с кое да се захванете по-напред и кое да отложите. През първите няколко дни от седмицата е подходящо да съсредоточите усилията си в уреждането на належащи финансови проблеми. Ще се изчистят съществуващите към момента неясноти в тази област. Скъпите покупки може да направите в четвъртък, но все пак без да прекалявате с разходите, придържайте се към предварително определения лимит.

В края на седмицата творческият ви потенциал ще е стабилен и е желателно да използвате въображението си максимално. В състояние сте да се справите с изостанали проекти, които са почти на финала и липсва само „едно парченце от пъзела“, за да придобият завършен вид.

Снимка: istock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )