Свободно време

Любовен хороскоп за 9 - 15 септември

Ще се радваме на романтика

09.09.2019г. / 12 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Предстои ви една чудесна седмица, защото вашата управляваща планета Венера се премести във вашия знак. Вибрациите около вас ще се подобрят, излъчването ви няма да остане незабелязано. Ако сте необвързани, не се съмнявайте, че добрите възможности ви очакват. Ако вече имате половинка до себе си, то тя ще ви кара да се чувствате обичани. 

Скорпион 

Пълнолуние във вашия сектор на романтиката със сигурност ще развълнува сърцето ви. Ако от скоро се срещате с някого, може да се почувствате така, сякаш се намирате в романтична приказка.

Вие ще бъдете силно привлечени към тази личност и ще се радвате на миговете заедно. Тези от вас, които не са обвързани и не се срещат с никого, имат шанс за нови познанства. Обвързаните Скорпиони ще се радват на хармония с любимия човек. 

7 неща във външността, които разкриват личността ни

Стрелец

Когато става въпрос за любов, Стрелците имат много добри опции. Венера ще ви помогне, но за да срещнете нова любов е важно да бъдете по-социални и да се забавлявате с приятели извън дома. Възможно е да започнете флирт с някой, който сте приемали само за приятел. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
moia prekrasen liubim goliam bliznak , kogoto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
mmdaaaa.... nali e bez tulkuvania ???? ima ne6to mnogo silno i mnogo krasivo , koeto e i seriozno kato emocia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време