Свободно време

Дневен хороскоп за 11 септември

Скорпионите да внимават в работата

11.09.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Две неща трябва да избегнете днес: да се носите по течението и да вкарвате мислите си в стандартен коловоз. Инициативата и въображението са основните ви козове. Ако решите, че сте достигнали максимума си, то ще се окаже, че той е твърде нисък и че стопирате собствения си напредък.

Скорпион

На моменти ситуацията ще е несигурна и ще ви подтиква да смесвате деловите отношения с лични. В никакъв случай не го правете. Ще изпратите погрешни сигнали на човек, който тайно се стреми да се сближи с вас и, разбирайки че не това е била целта ви, след време ще си отмъсти.

Стрелец

Обкръжението ви ще е доста сгъстено днес. Непрекъснато ще ви търсят колеги, приятели или не чак толкова близки познати, за да споделят проблемите си с вас. Не се задълбочавайте, защото мнението ви няма да е тъждествено с нито едно от техните.

Петте споразумения – път към щастието

Козирог

Крайните резултати днес зависят от умението ви да си създадете оптимална организация и да спазвате правилата. Всяко отклонение от основната цел не просто ще ви забави, но и ще ви обърка. Не разпилявайте силите си, ако искате в края на деня да имате поне една завършена задача.

Водолей

Непривично за вас, но днес сте много по-склонни да заложите на точни сметки и изчисления, отколкото на въображение и фантазия. Моментът е подходящ за проверка на финансовите ви сделки и взаимоотношения. Ще откриете някаква нередност и може да се окаже, че тя не е случайна.

Риби

Екипната работа ще е по-ефективна от индивидуалната. Не търсете начин за изява, а за равностойно участие. Няма нужда да спазвате нечии указания, достатъчно е да схванете логиката на процеса и ще се справите.

Коментирай
Свободно време