Свободно време

3 врати разкриват какво да направите на този етап от живота си

Един забавен тест

08.07.2022г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Днес в рубриката ни „Свободно време“ споделяме един забавен тест. Ще ви отнеме само няколко минути да си изберете една от трите врати. Всяка една ви носи послание какво да направите на този етап от живота си.

Врата 1

Предстои ви хубав период, в който ще може да почувствате облекчение от стреса, през който сте преминали. Положителните вибрации са благоприятни за успеха на всеки проект, с който сте решили да се заемете. Не се отказвайте от осъществяването на мечтите си. Да стигнете дотук не ви беше лесно, а може би сте се съмнявали и в това дали ще ви стигнат силите да реализирате намеренията си. Вече ще надграждате, но е важно щом започнете нещо ново да бъдете търпеливи. Обмисляйте внимателно всяко свое решение и стъпките, които предприемате.

Изберете си сърце и вижте каква изненада ви очаква

Врата 2

Спрете и се огледайте добре. Помислете върху себе си, върху вашите положителни качества и това, което ви прави уникални. Време е да спрете да се фокусирате върху силните страни на другите, открийте вашите. Може би си мислите, че останалите са по-добри от вас. Разкрийте своите таланти и красота. Важно е да промените възприятието за себе си, за да може да покажете своето истинско Аз. Направите ли го, не се съмнявайте, че ви очакват щастие и успехи.

Петте споразумения – път към щастието

Врата 3

Животът е радост! Кога последно се забавлявахте? Отговорности, сериозност, стрес... Всичко това ви излага на дисбаланс, енергията се променя. Търсете баланс в живота си. Позволявайте си удоволствия, без да изпитвате вина за тях. Разрешено ви е да бъдете щастливи. Не се отказвайте от това ви право.

Коментирай