Свободно време

Дневен хороскоп за 12 септември

Близнаците да не бързат

12.09.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За какво ще трябва да внимаваме през днешния ден и на какво да обърнем внимание? Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Някой, който преди време се е почувствал засегнат от поведението ви, може да огласи ваша тайна точно в най-неподходящия момент. Не се настройвайте враждебно. Търсете начин да оправите взаимоотношенията и да излезете от неудобното положение. Всичко друго ще е само загуба на време и сили.

Телец

Внезапно и изненадващо дори за самите вас в един момент може да попаднете между два враждуващи лагера. Никак няма да ви е лесно, защото няма да споделяте вижданията нито на едните, нито на другите, а всички ще очакват от вас да заемете медиаторска позиция. Предложете им нещо различно, за да не станете изкупителна жертва.

3 врати разкриват какво да направите на този етап от живота си

Близнаци

Ако искате да напреднете трябва за известно време да намалите темпото и даже да спрете. Преценете докъде сте стигнали, какво сте пропуснали и какво още остава. Едва тогава ще можете да си изградите правилна концепция на действие.

Рак

Не се отказвайте пред затрудненията. Ще ги преодолеете по единствен начин, с вдъхновение и нестандартен подход. Точно днес е желателно да се преборите с консерватизма и да разчупите стереотипите.

Знаци, че трябва да прекратите връзката още в началото

Лъв

В стремежа си да изчистите неяснотите по всички въпроси, с които имате намерение да се занимавате днес, най-вероятно ще засипете околните с водопад от въпроси. Първоначално ще възприемат поведението ви като проява на любознателност, но много скоро може да им досадите и да ви игнорират. Не прекалявайте с претенциите си.

Дева

Текущите занимания ще ви припомнят стари грешки. Или ще ги допуснете отново, или, спомняйки си за тях, ще съумеете да ги избегнете. И в двата случая работата ви днес ще мине под мотото на миналото.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати