Свободно време

Любовен хороскоп за 16 – 22 септември

Интересна любовна седмица

17.09.2019г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Когато става въпрос за разрешаване на семеен проблем, няма да липсват спорни ситуации с любимия човек. Колкото и да се опитвате да изгладите нещата, половинката ви изглежда не е отворена за никакви компромиси. Това може да ви накара да се откажете от всичко. Това как ще протече комуникацията помежду ви ще бъде вашият червен флаг, на който трябва да обърнете внимание. Тези от вас, които се срещат с някоя нова личност, ще се радват на приятни мигове заедно.

5 подсъзнателни начина, по които рушите връзката си

Лъв

Целият ви романтичен свят е базиран на вярата и фантазията ви относно любовта и точно това ви харесва на вас. Юпитер, който сега е във вашия любовен сектор, ще заеме добра позиция спрямо Нептун. В даден момент може да се наложи да направите проверка на реалността, която засега игнорирате. Всичко, което искате е да се наслаждавате на моментите.

Дева

Сатурн преминава през вашия любовен сектор. Ако от дълго време не сте имали сериозен партньор до себе си, вероятно вече сте наясно какъв точно искате да привлечете към себе си. Всички хубави неща си заслужават чакането, а вашето може да свърши още тази седмица. Обвързаните представители на зодията ще могат да постигнат повече хармония с половинката.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ah tezi dvama moi bliznaci .......sukrovi6ta , liubimi hubavi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар