Свободно време

Дневен хороскоп за 13 септември

Близнаците ще разрешат спорове

13.09.2019г. / 07 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще бъде динамичен, но за някои зодиакални знаци и успешен. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Добри новини или полезни препоръки от приятели ще ви помогнат да се справите със затруднение, което не ви дава мира от доста време. Ще ви е много по-лесно да намерите решения, удовлетворяващи и вашата позиция и тази на партньорите ви.

Телец

Контактите с нови хора ще са вълнуващи, изпълнени с разбиране и романтика. Все пак не си представяйте, че всеки събеседник, който ви се усмихва любезно е влюбен във вас. Не бързайте да се сближавате.

Близнаци

Използвайте всяка възможност за прекратяване на съществуващи спорове и противоречия. В благоприятна позиция сте. Бихте могли да изчистите недоразуменията и да възстановите отдавна прекъснати връзки, за които съжалявате.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Рак

Опитайте се да разгърнете творческите си възможности. Ще получите удивително добри резултати от всичко, с което се заемете старателно и вложите въображение. Време е да рекламирате собствените си постижения.

Лъв

Най-важните въпроси, с които ще се наложи да се занимаете днес са уреждане на финансова сделка с приятели или утвърдени партньори и организация или участие в светско парти. И в двата случая отстоявайте своите интереси, но не пренебрегвайте чуждото мнение.

Дева

Предприемчиви сте и общителни. Днес сте в състояние да поддържате активни връзки с клиенти, колеги, сътрудници и да изпробвате в работата си различни новости. Резултатите първоначално може и да не ви харесат, но ще сте натрупали полезен опит.

Коментирай