Свободно време

Дневен хороскоп за 16 септември

Лъвовете да внимават

16.09.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата започва динамично. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте подробно решенията си, защото ще носите отговорност за тях. Ще се почувствате доволни от себе си, ако сте по-инициативни. Може нещата да не се получат така, както си ги представяте, но все пак ще сте показали на какво сте способни.

Телец

Не се изкушавайте от мисълта да помогнете, услужите или да организирате някаква благотворителна акция, ако не са ви помолили. Следвайте принципите си и се въздържайте от алтруистични прояви, защото може да се опитат да ви манипулират и ще си навредите.

Близнаци

Трудно ще ви се получават занимания, изискващи логично мислене и точно пресмятане на данни. За сметка на това всичко, което изисква въображение и творчески подход ще ви е интересно и няма да ви отегчи. Подбирайте работа, която ще ви достави удоволствие, за да не се налага да я правите повече от веднъж.

Рак

Осигурете си време за издирване и проучване на нова информация, свързана с бранша, в който работите. Ако сте си наумили да променяте работата или бизнеса ще намерите интересни идеи, от които бихте могли да се възползвате.

Любовен хороскоп за 16 – 22 септември

Лъв

Привлекателни сте и през целия ден ще сте в полезрението на хората около себе си, независимо къде точно се намирате и какво точно правите. Бъдете внимателни, защото това е нож с две остриета. Ще забележат постиженията ви, но и пропуските също.

Дева

В благоприятна позиция сте и околните ще се съобразяват с желанията ви. Ще получите помощ за дейности, които ви затрудняват, но не прекалявайте с претенциите, за да не отблъснете хора, които очевидно са на ваша страна.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )