Свободно време

Дневен хороскоп за 17 септември

Раците да се пазят от конфликти

17.09.2019г. / 06 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Някои ситуации ще са неясни и ще изискват от вас бърза и гъвкава реакция. Ще са свързани с външни фактори, от които зависят крайните резултати. Ако прецените правилно кога да започнете, колко да сте активни и кога да намалите инициативата, всичко ще е наред.

Скорпион

Може да звучи странно, но днес ще сте изключително нерешителни. Ще ви трябва доста време дори за най-обикновени почти ежедневни решения. Ще ви е много по-лесно, ако дадете възможност на близките си да се изявят и да се заемат с вашите затруднения.

Стрелец

В състояние сте да изненадате околните изцяло и необратимо стига да не попаднете в плен на собствения си мързел. Рационалното и оригиналното днес са най-силните ви страни. Ако сега не намерите начин да се справите с текущите затруднения никога няма да го направите.

10 начина да се събуждате по-щастливи всеки следващ ден

Козирог

Контактите с непознати ще са по-интензивни от обикновено. Ще ги впечатлите със знанията и уменията си. Личност от обичайното ви обкръжение, с която почти не общувате, ще даде висока оценка на постиженията ви.

Водолей

Заниманията ви ще са в рамките на обичайното, но независимо от това ще се чувствате някак несигурни, неспокойни. Уединете се за известно време, ако е възможно и не обсъждайте тревогите си. Осигурете си достатъчно почивка, за да стабилизирате самочувствието си.

Риби

Ако работата ви е творческа, то днес ще сте на крилете на вдъхновението. Ако обаче заниманията ви са свързани с точни науки, изчисления, технически действия, бъдете внимателни и най-вече спазвайте инструкциите. Трудно ще стигнете дори до прости решения.

Коментирай