Свободно време

Дневен хороскоп за 18 септември

Водолеите да внимават с парите

18.09.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Докато за едни представители на зодиака денят ще е спокоен, за други ще донесе напрежение. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще получите непредвидени приходи. Но няма да са случайни, а възнаграждение за вложен преди време труд, даже би могло да се каже за упорита работа. И то за нещо, на което вече сте престанали да се надявате.

Телец

Намалете темпото и не подценявайте идеите си. Ще са толкова много, че ще ви е трудно да ги обобщите, затова е най-добре да ги запишете. Обстоятелствата ще ви помогнат да се възползвате от тях след време.

Близнаци

Романтични сте, мечтателни и днес всичко ще ви изглежда като през криво огледало. Хубавото ще е прекалено хубаво, а лошото – прекалено лошо. Не е изключено настроението ви да се пързаля от едната крайност в другата, така че ограничете контактите доколкото е възможно.

Притча: Тайната на щастливия брак

Рак

Като цяло денят ще е спокоен, но дребни случки ще ви накарат да се замислите за бъдещето. И в същото време да премислите някои нереализирани замисли от миналото. И в двата случая ще си изградите схема за следващите си действия.

Лъв

Ще имате затруднения със занимания, които като цяло са ви ясни. Причините ще са външни, върху които няма как да влияете. Подходящата тактика е да не се опитвате да пришпорвате събитията, защото ще вложите много усилия, а резултатът ще е пренебрежимо малък.

Дева

Изведнъж ще се струпат много задачи и ще е трудно да прецените колко време ви е необходимо за всяка една от тях. Независимо от всичко е по-добре да не бързате. Не се захващайте за нещата, в които не сте сигурни, за да не си създавате излишно напрежение.

Коментирай