Свободно време

Дневен хороскоп за 18 септември

Водолеите да внимават с парите

18.09.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

С текущите задължения няма да имате проблеми. За сметка на това, ще се активират хора които не ви симпатизират и търсят начин да ви навредят. Проявете решителност и ги отстранете от пътя си максимално бързо, за да се освободите от собствените си страхове.

Скорпион

Действайте според собствените си разбирания. На моменти може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката, но по-добре собствени грешки, от които да се поучите, отколкото чужди, които да повторите.

Стрелец

Ще ви е малко трудно да си създадете оптимална организация днес. На моменти е възможно да действате доста хаотично, да се захващате ту с едно, ту с друго. Ще улесните работата си, ако още в самото начало отделите важното от второстепенното.

Тест: Каква есен ви очаква в личен план?

Козирог

Търсете начин да повишите качеството на работата си днес. Следвайте стриктно техническите и технологични схеми. Имайте предвид, че или ви наблюдават, или ще проверят работата ви и от начина, по който ще се представите зависят промени, които замисляте.

Водолей

Бъдете внимателни и предпазливи навсякъде и във всичко. При работа с пари. При шофиране. При движение с обществен транспорт. При обикаляне в големи магазини. И не общувайте с непознати, ако не е абсолютно необходимо. Ще си спестите куп неприятности.

Риби

Един от дните, в които с каквото и да се захванете „ръцете ще ви пречат“. Фактът, че не ви се получава ще ви подейства доста стресиращо. Има ли смисъл да се стараете при тези обстоятелства, карайте го по-спокойно, ще е добре, ако успеете да довършите сполучливо поне едно нещо.

Коментирай