Свободно време

Дневен хороскоп за 19 септември

Какво ни вещаят звездите за четвъртък

19.09.2019г. / 07 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Въздържайте се от каквито и да било финансови авантюри. Със служебните средства бъдете пестеливи, а с личните – предпазливи. Дори най-дребната покупка днес би могла да е източник на отрицателни емоции, а ако е хранителен продукт може да причини и здравословни неприятности.

Изберете си сърце и вижте каква изненада ви очаква

Везни

Общителни сте, а и привлекателни. Използвайте момента, бихте могли да уредите всички въпроси, които се нуждаят от дискутиране. Инициирайте срещи, разговори, дори в неформална обстановка. Ще постигнете замислите си.

Скорпион

Новите ви контакти ще са обвити в лека тайнственост. Особено с представителите на противоположния пол. Бъдете внимателни в две направления. Да не изпращате погрешни сигнали и да не възприемете неправилно показаното към вас положително отношение. Особено ако не сте обвързани. Не всяка усмивка е покана за романтична среща.

Стрелец

Ще постигнете целите си, ако сте готови на компромис. Овладейте реакциите, спонтанните прояви ще създадат затруднения. Изслушвайте всички мнения, защото преценката ви за ситуацията ще е частично субективна.

5 зодии, които не се интересуват от чуждото мнение

Козирог

Избягвайте проявите на егоизъм, особено що се отнася до личните отношения. Проявете търпение и уважение към чуждата гледна точка, дори да не я одобрявате. Ако не сте лично засегнати дайте възможност на близките да действат по своя воля.

Водолей

Преценявайте самокритично какви и колко сериозни услуги можете да поискате от приятелите си. Не прекалявайте, особено с по-нови познати, защото може да решат, че ги манипулирате и да навредите на отношенията си.

Риби

Част от предложенията ви няма да получат одобрение. Може да е в резултат на неразбиране или в резултат на ограничено мислене, но и в двата случая е по-добре да „овладеете топката“ и да не настоявате.

С какво трябва да се разделим преди следващия рожден ден?

Коментирай