Свободно време

Дневен хороскоп за 20 септември

Хубави емоции за Близнаците

20.09.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Положително настроение, но и завист... Такива настроения ни очакват през днешния ден. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не е желателно да се захващате за отегчителни занимания. Енергетиката ви е стабилна. Ако сте отложили дейност, свързана с пътуване, то заемете се с нея днес. Малко разнообразие няма да ви навреди.

Телец

Приятните изненади ще са свързани с финансовото и материалното ви състояние. Може да получите мил подарък, допълнителни парични постъпления или, най-малкото, да ви предложат по-високоплатена работа. За последното е добре да не давате светкавичен отговор. Само не вярвайте на обещания за бърза печалба. Всичко друго ще е що-годе в рамките на реалното.

8 причини приятелите да са невероятно полезни за нас

Близнаци

Настроението ви, с причина или не, ще е приповдигнато през целия ден и с каквото и да се захванете ще се справяте без почти никакви усилия. Околните, привлечени от успехите ви, ще настояват да работите съвместно. Не се ангажирайте, ако интуицията ви подсказва, че не си заслужава.

Рак

Преживяванията, макар и не особено значими, ще са приятни. Може да запомните този ден в детайли или просто някъде в съзнанието ви да витае като усещане за задоволство. И в двата случая ще се чувствате оценени високо.

4 зодии, които най-често са фалшиви приятели

Лъв

Няма да сте в позиция да въздействате върху събитията и да се придържате изцяло към предварителните си намерения. Това малко или много ще се отрази на настроението ви при това не в най-доброто направление. Ако не искате да попаднете в „глуха улица“ заемете се с неща, в чието изпълнение сте абсолютно сигурни.

Дева

Положителна оценка за работата си или добри новини за разгръщане на собствения ви потенциал ще чуете днес. Заслужава си да проучите възможностите по-подробно и да си изградите дългосрочна стратегия.

Коментирай