Свободно време

Дневен хороскоп за 20 септември

Хубави емоции за Близнаците

20.09.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Не приемайте и не се доверявайте на никаква информация на прима виста без да сте я проверили. Особено ако някой ви представя мнение за трета личност, неприсъстваща на разговора. Има предпоставки за интрига, която трябва да избегнете.

Скорпион

С доста хора ще общувате днес и повечето от тях ще ви се хвалят с успехите си. Може да ви щипне неприятното чувство на завист. Спестете си го, вие няма да сте доволни от себе си, а те най-вероятно преувеличават.

Стрелец

Конкуренцията или колеги, които се опитват да ви „слагат прът в колелата“ може днеска доста да ви изнервят. Не влизайте в директни словесни двубои. Търсете слабите им места и изчаквайте удобния момент за отстояване на позициите си.

Изберете си цвете и вижте каква жена сте

 

Козирог

Настроението ви през целия ден ще е нестабилно и по-скоро песимистично. Контактите, дори с хора, които са ви приятни, ще ви затрудняват. Ще е добре, ако поне не провокирате разправии. Рано или късно ще се обърнат срещу вас.

Водолей

Следвайте интуицията си, за да се ориентирате в обстановката. Ще е доста нездравословно днес да поддържате чиято и да било чужда позиция. Непрекъснато ще присъствате на противоречия, които ще изглеждат непреодолими. Постарайте се да се изолирате.

Риби

Нищо не би ви затруднило сериозно днес. Заемете се с нещата, които преценявате като предизвикателство. Дори да не се справите изцяло, ще сте направили първата крачка и ще сте достатъчно уверени в себе си.

Коментирай