Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 – 29 септември

Скорпионите да се пазят от интриги

24.09.2019г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на месеца ще бъде динамична, ще ни изправя пред предизвикателства. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на спорове с по-възрастни роднини. Отношенията между поколенията във вашия дом ще са необичайно спокойни и пълноценни. Ще установите, че от по-младите има какво да се научи.

Въздържайте се от остри критики на работното място, особено в присъствието на шефа. Ще ви заподозре в кариеризъм и ще се настрои срещу вас.

Любовен хороскоп за 23 – 29 септември

Телец

Личните отношения ще са удовлетворителни, за разлика от служебните. Ако отскоро сте в романтична връзка, то тя ще се развие шеметно и вълнуващо. Ако пък до момента не сте попаднали на подходящ партньор вероятността да се влюбите не е за пренебрегване. Трепетни мигове ще преживеят и двойките с дълъг съвместен живот.

Проявете сдържаност на работното място. Всяка излишно казано дума може да се превърне в „камък във вашата градина“.

Близнаци

Не се отказвайте от възможността да получите нови знания от кратковременни форми на обучение. Няма значение дали са присъствени или виртуални. Всичко научено през тази седмица рано или късно ще ви е от полза и ще се отрази положително на финансовото и материалното ви състояние.

Ще имате и друга една възможност. Да направите изгодни покупки. Опитайте се да прецените дали наистина са ви необходими, преди да се втурнете да харчите безконтролно.

Коментирай