Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 – 29 септември

Скорпионите да се пазят от интриги

24.09.2019г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Всяка ваша инициатива ще бъде посрещната с одобрение. Освен това активните действия ще се отразят положително на финансовото ви състояние. Голяма част от случващото се през тази седмица ще е изненада. Ще се наложи да направите допълнителни разходи, но бързо ще ги възстановите.

Контактите ви също така ще са по-интензивни от обикновено и в известна степен изтощителни. Желателно е да организирате почивката си така, че да намалите общуването.

Лъв

Заниманията ви в по-голямата ви част ще са в рамките на обичайното. Няма да отнемат прекалено много време и усилия и ще разполагате с изключително добрата възможност да търсите допълнителни начини за реализация. За допълнителна работа, включване в краткотрайни проекти или просто разширяване на влиянието.

Не се заседявайте на едно място. Използвайте свободните часове за активна почивка. Физическите натоварвания, спортни занимания и контакт с живата природа ще ви се отразят тонизиращо и вдъхновяващо.

6 камъка, които пазят от негативни енергии

Дева

Първоначално може да се натъкнете на затруднения при изпълнение на професионалните си задачи, но те от своя страна ще ви подтикнат да разгърнете максимално потенциала си. Проекти, които до момента са били „на изчакване“ ще получат шанс за напредък. Не се изолирайте от колегите си, дори ако не сте съгласни със схемите им на работа.

Свежестта на личните отношения зависи почти изцяло от вас. В състояние сте да създадете макар и минимално разнообразие в рамките на ежедневието, което ще зарадва и вас, и любимия човек. Не омаловажавайте тревогите на близките си.

Коментирай