Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 – 29 септември

Скорпионите да се пазят от интриги

24.09.2019г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Значимото събитие е, че Слънцето навлиза във вашия знак тази седмица. Както физическото, така и психическото ви състояние ще са в равновесие, стига да не прекалявате с каквото и да било. Не пренебрегвайте грижата за здравето, стари болежки може да напомнят за себе си.

Приятелите и близките ще търсят присъствието и ще се стремят да получат одобрението ви. Постарайте се да не ги разочаровате. Проявете търпимост към чуждите принципи дори и да не ги разбирате.

Тест: Каква есен ви очаква в личен план?

Скорпион

Обстановката на работното място ще е напрегната. И то не защото ще сте затрупани от работа, а напротив. Ще разполагате с малко повече свободно време от обикновено и някой непрекъснато ще се опитва да плете интриги. Опитайте се да се дистанцирате още в зародиша им, за да не се стигне до остри разговори.

Периодът няма да мине без някои несполуки. Гледайте по-философски на случващото се и не изпадайте в крайности. Част от проблемите ще са свързани с децата ви, ако имате такива. Оставете ги да се справят самостоятелно, ще им е полезен опит.

Стрелец

На първо място помислете за себе си. Време е да промените имиджа или да въведете някои новости в динамичния си стереотип. Преминете от обмисляне към реални действия.

Близките ви ще изразят недоволство от някои ваши постъпки и решения. Не бързайте да възразявате. Може би пък имат право и правилната реакция е да се съобразите със забележките им. В професионален план промени не се очакват.

Коментирай