Свободно време

Седмичен хороскоп за 23 – 29 септември

Скорпионите да се пазят от интриги

24.09.2019г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Емоционалното ви състояние ще е точно толкова нестабилно, колкото температурите на вън. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено и не е изключено да ви атакуват пристъпи на безсъние. Игнорирайте контактите с хора, които принципно ви създават неприятно усещане, особено ако са в групата на роднините и съседите.

Най-лесният начин за справяне със ситуацията е да отделяте ежедневно поне час за медитация, предимно преди лягане. Така ще се разтоварите от натрупания стрес и ще осъзнаете реалната причина за състоянието си, която може да се окаже по-дълбока, отколкото си мислите, че е.

6 зодии ще намерят щастието до края на 2019

Водолей

Опитайте се да не се натоварвате с проблемите на всички, които имат желание да ги обсъдят с вас или ви търсят за съдействие. Особено с тези на членовете на семейството. Помогнете със съвет, споделете опит, но ги оставете да се справят самостоятелно. Ефектът ще е двоен. Вие ще разполагате с повече лично време, а те ще повярват в собствените си възможности.

Настъпването на есента, макар и с бавни, меки стъпки ще се отрази на здравословното ви състояние. Намерете начин да стабилизирате имунната си система. Възползвайте се от богатото разнообразие на плодове и зеленчуци и възможности за спортуване. Подгответе се за зимата старателно и целенасочено.

Риби

Събитията ще са предвидими и в повечето случаи ще разполагате с резервни варианти. Ако дадена ситуация не ви удовлетворява, ще можете да се възползвате поне от част от свързаните с нея събития. В професионален план източник на затруднения ще некоректни партньори или колеги. Няма да претърпите материални загуби, но ще разберете на кого можете да разчитате и с кого трябва да си разчистите сметките по най-бързия начин.

Разпределяйте времето си така, че да не се лишавате от любимите си занимания. Комбинирайте задълженията с желанията си, за да сте в добро настроение през целия период, което ще се отрази положително на работоспособността ви.

Коментирай