Свободно време

Дневен хороскоп за 24 септември

Лъвовете да забавят темпото

24.09.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Някой от близките ви познати ще ви изненада приятно. Ще научите нещо ново, интересно и ще придобиете много повече увереност в собствените си сили. Ще ви се изясни начинът, по който бихте могли да реализирате поредица дребни промени от битов характер.

Скорпион

Изпълнявайте ежедневните си задължения старателно, но без да се вживявате излишно. Помислете добре дали да се отзовете на молба за помощ. Може би някой умишлено си върши лошо работата, за да я прехвърли върху друг и този друг изведнъж да се окажете вие.

Стрелец

Доста по-общителни и дружелюбни от обикновено ще сте днес. Подходящо е да си насрочите срещи с онези партньори, които обикновено ви изнервят. Точно сега ще успеете да намерите взаимноизгодни варианти за съвместната си дейност.

20 отличителни черти на зодия Везни

Козирог

Ориентирайте се към уреждане на лични въпроси, за които към момента не сте имали ясна представа за крайния резултат. Не се опитвайте да изпреварвате събитията и обръщайте внимание на детайлите. Ще получите онова, към което се стремите.

Водолей

Мислите ви са леко разбъркани и на моменти може да ви е трудно да ги формулирате. Ако се налага да водите делови разговори бъдете пределно ясни и конкретни. Помислете дали сте в състояние да го направите и ако отговорът е отрицателен, е по-добре да ги отложите.

Риби

Доста ангажирани ще сте днес. Предимно с домашни и битови задачи, но междувременно ще се налага да вършите и служебните. Правете нещата така, че на работното място да не забележат, че раздвоявате вниманието си. Не обсъждайте личните си проблеми.

Коментирай