Свободно време

Женски хороскоп за октомври

Предстои интересен месец

30.09.2019г. / 11 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Октомври идва с редица промени, някои от тях неочаквани. Няма да липсват трудности, но ще имаме и хубави мигове. Повече за това какво ви очаква, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През октомври ще се радвате на космическа енергия. Ще бъдете по-вдъхновени и ще може да постигнете успехи в работата и да увеличите доходите си. Внимавайте за завистливите погледи на колеги, пазете се от интриги. Ревността може да разруши връзката ви, особено ако е безпричинна. Затова бъдете внимателни. Месецът е подходящ да прекарате повече време с любимите ви хора, да си организирате пътувания, забавления.

Жената Телец

Дамите родени под този зодиакален знак ще имат успешен, ползотворен и най-важното печеливш месец. Няма да има за какво да се оплачете. Откажете се от откровени разговори с колеги, в противен случай всичко казано за миг ще бъде разнесено като клюка. Избягвайте конфликтите с роднини. Ако нямате половинка до себе си, имате добри шансове за интересно запознанство. Обвързаните да внимават с кавгите, особено тези породени от финанси, ревност.

Жената Близнаци

През октомври не очаквайте нещо грандиозно. Помислете добре върху своите идеи, след което просто наблюдавайте събитията, които се случват.Погрижете се за здравето си, за уреждане на междуличностните отношения и финансови въпроси. Избягвайте риска, а също така спрете да се оплаквате от съдбата, в противен случай ще „изплашите“ всички приятели и обожатели.

Коментирай