Свободно време

Любовен хороскоп за 7 – 13 октомври

Очаква ни интересна седмица

05.10.2019г. / 11 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Ако любовният ви живот напоследък е бил в застой, сега е време да се раздвижи. Венера ще се премести във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи до 1 ноември. Пред вас ще има много добри перспективи да привлечете обожатели. Магнетизмът ви няма да остане незабелязан. Обрати в любовта може да очакват и обвързаните Раци.

Лъв

Лъвовете ще се стремят към любовно блаженство, но това, което им се иска, може да не е това, което получават. Действие от страна на половинката ви, може да ви подразни. Ако отскоро сте във връзка и сте решили да се движите бавно, партньорът ви може да поиска това да се промени, дори да заживеете заедно. Готови ли сте за тази крачка?

5 реплики, които не бива да си разменяте с партньора според психолози

Дева

Това, което няма да искате тази седмица е да поддържате повърхностни разговори с половинката си. Нуждаете се от дълбочина и интензивност и няма да се страхувате да повдигнете тази тема. Въпреки че донякъде това може да създаде дискомфорт, това е единственият начин с партньора си да укрепите връзката си. Може да не ви е лесно, но не се отказвайте.

Коментирай