Свободно време

Любовен хороскоп за 7 – 13 октомври

Очаква ни интересна седмица

05.10.2019г. / 11 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Романтиката и комуникацията ще бъдат водещи тази седмица. Много представители на зодиака ще се чувстват така, сякаш са на емоционално влакче. На преден план ще изляза темите за интензивна интимност, притежание. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За някои от вас ще бъде трудно да контролират своите емоции. Венера ще се премести във вашия 8-ми дом на интимността, което може да предизвика силно усещане за притежание или дори мания за някого, когото желаете. Ако вече се намирате във връзка, несигурността може да се засили, особено ако усетите, че половинката ви пази тайни от вас. Пълнолунието във вашия знак напомня да действате внимателно.

Защо емоционалната интелигентност е най-важна за щастливата връзка?

Телец

Венера ще помогне за стимулацията на любовния ви живот и това ще направи връзката ви с любимия човек още по-интензивна. И двамата ще покажете силна привързаност един към друг. Важно е да се отпуснете и да не задържате емоциите в себе си.

Близнаци

Случващото се в любовния ви живот може да се отрази на здравето ви. Ако сте в ситуация, в която се чувствате извън контрол, може да се окаже, че не можете да спите, да се концентрирате в работата си, заради определени емоции, които изпитвате. Помислете дали има нещо, което не е наред. Все пак любовта трябва да ви носи щастие, а не да ви поставя в такива ситуации, нали? Нещо трябва да се промени, Близнаци.

Коментирай
Свободно време