Свободно време

Седмичен хороскоп за 7 – 13 октомври

Радост за Везните

07.10.2019г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва динамично. Ще ни предложи много интересни събития, но ще е важно да действаме внимателно през тях. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Предстоят промени. Няма да са генерални, но ще засегнат всички сфери от ежедневието. На първо място е желателно да проследявате старателно здравословното си състояние. Не се преуморявайте, не се и обездвижвайте. И двете крайности са еднакво вредни.

Способността ви да мислите бързо е полезна, но ако настоявате прекалено много на своето ще навредите на личните и делови отношения. Овладейте се своевременно, за да не се наложи да правите нещо, което никак не обичате, а именно да се оправдавате.

Телец

Служебните ангажименти ще са повече от обикновено, но няма да ви затруднят. Постигнатите от вас резултати ще получат висока оценка от шефовете, но може да станат повод за клюки между колегите. Игнорирайте ги, за да не ви въвлекат в твърде хлъзгава територия.

Не коментирайте предложенията за повишение в йерархичното ниво или покана за сътрудничество и разработване на съвместен проект.

Любовните отношения ще са спокойни, ако не водите борби за надмощие.

Любовен хороскоп за 7 – 13 октомври

Близнаци

Ще научите новости, които ще са ви полезни в две направления. Ще можете да развиете някои свои потенциални способности и ще промените мнението си за основни фактори, влияещи върху организацията на ежедневието ви.

Не се задълбавайте в дребни проблеми, в които може да се опитат да ви въвлекат. Гледайте по-широко на случващото се около вас, колкото и драматични нюанси да се опитват да му предават останалите участници.

Ако сте прекалено настоятелни при уреждането на въпроси с продължителен ефект има опасност да загубите всичко, за което се борите.

Коментирай