Свободно време

9 месеца без Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева: Ужасяващо е

07.10.2019г. / 09 37ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Актрисата и телевизионна водеща Александра Сърчаджиева публикува снимка в профила си във Фейсбук, на която е с любимия ѝ мъж Иван Ласкин.

Ето какво написа актрисата, неутешима след загубата на любимия Иван:

"Девет месеца Иване! Ужасяващо е! Безкрайно много те обичам .....".


***

Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст. Популярният артист бе приет по спешност в болница преди Нова година, като лекарите определяха състоянието му като критично. За съжаление, актьорът, когото винаги ще помним с ролята му от филма „Васко да Гама от село Рупча“ загуби битката за живота си и си отиде, оставяйки съпругата си Александра Сърчаджиева, дъщеричката им и голямата си дъщеря, която е от първия му брак.

Иван Ласкин от миналата година изпитваше здравословни проблеми и бе приеман за лечение в болница, като версиите за състоянието му са, че е имал чернодробна недостатъчност.

Преди няколко години известният актьор призна, че е пристрастен към алкохола и има зависимост, с която се бори от дълго време. През цялото това време неотлъчно до него стои и голямата му любов – Александра Сърчаджиева, с която се срещат преди повече от 13 години и оттогава са заедно.

>> Алекс Сърчаджиева за Иван: Много ми липсва, искам да потъна в прегръдките му <<

Снимка: Facebook

Коментирай