Свободно време

Дневен хороскоп за 10 октомври

Раците да внимават с емоциите

10.10.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Занимания, с които не сте успели да се справите преди време отново ще напомнят за себе си. Най-вероятно и днес няма да сте готови с окончателното решение, но може да ви хрумне да ангажирате околните с част от вашата работа. Не го правете. Няма да ви откажат директно, но е вероятно да ви изоставят в най-неподходящия момент.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни и предимно с непознати. Някой или няколко човека от тях внимателно ще ви наблюдават. Ще имате възможност не просто да си свършите работата, но и да покажете най-доброто от себе си. Не се учудвайте, ако скоро получите изгодна оферта за участие в нов проект.

Стрелец

Задълженията, свързани с дома и семейството днес ще са ви необичайно приятни. Вероятно ще направите нещо ново или ще предприемете практическата реализация на промяна, която отдавна обмисляте. Не прекалявайте с разходите и не правете каквото и да било, само защото някой друг го е направил по същия начин.

Изберете си прозорец и вижте какво бъдеще ви очаква

Козирог

Почти сигурно е, че денят ви ще протече в ритъма на арията: „Фигаро тук – Фигаро там“. Ще се наложи да бъдете навсякъде и да участвате във всичко, случващо се около вас. Ще сте в центъра на събитията, така че бъдете енергични, но и предпазливи.

Водолей

Отделете време за обмисляне и теоретично оформяне на финансовите си сделки. Създайте си концепция и уточнете параметрите, които сте в състояние да приложите и да спазвате. Ако възнамерявате да смените работата или да приемете допълнителна ще са ви нужни за сравнение с условията, които ви предлагат.

Риби

Всичко с което се заемете днес ще завърши успешно. За реализацията на някои идеи ще ви е нужна подкрепа, но след като ги споделите и обсъдите, околните сами ще ви предложат съдействието си. От вас ще се изисква само да подсказвате последователността и да координирате действията им.

Коментирай
Здраве и красота