Свободно време

Дневен хороскоп за 10 октомври

Раците да внимават с емоциите

10.10.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят отново ще е динамичен с разнородни събития и много емоции. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

С приятна изненада ще запомните днешния ден. При това няма да е нарочна и създадена от някого, а съвсем случайна. Може да намерите интересен предмет, да срещнете стар приятел, да попаднете на книга, която търсите отдавна и какво ли още не. Важното е, че в крайна сметка ще се почувствате щастливи.

Телец

Трудно ще се справите с пристъпите на разточителност днес. Непрекъснато ще ви се иска да си купите нещо (макар да е дребно или пък съвсем ненужно). Два са начините да овладеете ситуацията: не обикаляйте по магазините или пък си купете нещо вкусно, но полезно за здравето като бурканче мед, например. Така хем ще сте удовлетворили вътрешната си потребност за харчене, хем пък ще разполагате с продукт, който можете да ползвате дълго време.

6 зодии ще намерят щастието до края на 2019

Близнаци

Ще получите окончателни резултати от дейност, с която се занимавате от доста време. Можете да впишете днешния ден в групата на успешните, защото едно е да си поставиш цел, а съвсем друго да осъзнаеш, че си я реализирал със собствените си сили и умения.

Рак

Настроението ви е нестабилно и ще ви тласка към противоречиви постъпки. Колкото сте любезни и отстъпчиви към новите си познати, толкова ще сте критични и взискателни към старите приятели. Подбирайте контактите си, за да не направите или изречете нещо, за което след време да съжалявате.

Отговори и спечели билет за спектакъла „Lord of the rings – Return of the king“

Лъв

Гордостта ви днес ще вземе превес и ще ви подтиква към прояви на егоцентризъм. А може би на ревност, на собственическо отношение. При това то няма да е насочено само към любимия човек, а към всеки, когото чувствате близък (приятел, колега). Не започвайте разговори, изясняващи отношенията. Така ще оплескате нещата, че ще се наложи да впрегнете цялата си фантазия, за да ги оправите.

Дева

Състезателен дух ще ви изпълни днес изцяло. Почти непрекъснато ще се налага да се конкурирате с хората от най-близкото ви обкръжение и да доказвате, че решенията ви са по-ефективни от техните. Ситуацията ще внесе разнообразие в ежедневието ви и ще е полезна, стига да не превърнете състезателния елемент в борба за превъзходство.

Коментирай