Свободно време

Дневен хороскоп за 11 октомври

Хубав ден за Скорпионите

11.10.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Текущите ви занимания ще са повече от обикновено и част от тях доста объркани. Може да ви разтревожат, да създадат усещане за несигурност, да притъпят чувството ви за хумор. Опитайте се да приемате шегите на околните именно като такива, а не като опит за заяждане, за да не се стигне до неприятни пререкания.

Скорпион

Ситуацията е благоприятна и ще можете да докажете правилността на изказани преди време твърдения, които не са получили одобрение в онзи момент. Ще можете да лансирате и други свои интересни идеи. Приемете го като заслужена победа, но не прекалявайте с претенциите.

Стрелец

Енергетиката ви не е особено стабилна, но по-лошото е, че и имунната система може да „ви изневери“. Действайте с равномерно темпо и ограничете контактите доколкото е възможно. Проветрявайте по-често помещенията, в които пребивавате, няма да ви е приятно, ако се разболеете точно преди почивните дни.

Кратка астрологична прогноза за 2020 година

Козирог

Няма да разполагате с много време за почивка днес и ако искате да сте пълноценни, класирайте заниманията си по трудност. Опитайте да се справите с най-сложните още в началото на деня. Ако нещо не се получава, преминавайте към следващото. Така поне ще сте сигурни, че сте дали всичко от себе си и никой не би могъл да ви обвини в пасивност.

Водолей

Не е изключено да получите непредвидени парични постъпления. Не се поддавайте на спонтанния порив да ги похарчите незабавно. Преди да купите каквото и да било, помислете дали наистина ви е необходимо. Разумното разпределение на финансите е единствената правилна стратегия точно в този момент.

Риби

Резултатите от работата ви ще се различават от предварителните очаквания и може да предизвикат известно безпокойство. Във възможностите ви е да разберете какви са причините. Не отправяйте обвинения към останалите участници преди да сте изяснили всички обстоятелства в детайли.

Коментирай