Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 октомври

Любов за Скорпионите

14.10.2019г. / 17 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Жаждата ви за нови емоции през тази седмица ще се усили. Ще ви се иска да наситите ежедневието си с повече романтика и приключения. Необвързаните представители на вашия знак може да попаднат на истински интригуваща личност, но за целта трябва да са по-общителни и да не се затварят между четири стени.

Що се отнася до семейните, при тях ситуацията ще е леко деформирана. Изхождайки от себе си може да започнат да подозират любимия човек във всички всемирни грехове, да ги изпълнят съмнения и чувство на ревност. Спестете си тежките разговори. Вместо да гадаете кой какво е правил, организирайте приятни развлечения за себе си и близките. Така хем ще се забавлявате, хем ще освежите отношенията си.

Пълнолунието в Овен на 14 октомври и любовта

Лъв

Обстоятелствата ще ви подсказват, че трябва да променяте плановете си динамично и да се възползвате от непредвидените възможности, които съдбата ви предоставя. Някои факти ще променят значението си за вас, защото ще ги видите от различен ъгъл. С много движение ще е свързан предстоящият период, с интензивни контакти, нови хора, а и нови дейности. Често ще се налага да правите няколко неща едновременно. Няма да ви затруднят, но на моменти ще усещате изтощение. Осигурявайте си достатъчно сън.

Околните ще ви окажат подкрепа и ще ви уверят в искрените си симпатии. Ще привлечете вниманието на влиятелни личности, които ще проявят готовност за партньорство по някои от предложенията ви.

Дева

Тонусът ви е стабилен с тенденция към растеж. Заемете се с неща, за които до момента не ви е стигало времето или които по някакви причини сте отложили. Бихте могли да актуализирате собствените си резултати на работното място или да отхвърлите веднъж завинаги разни битови задачи у дома.

Сега е моментът да се ориентирате към промени, които преценявате като належащи. Може да направите лека трансформация на интериора или да поработите върху външния си вид. И в двата случая крайният ефект ще ви зарадва. Преди настъпване на същинското застудяване е редно да се погрижите и за здравето си.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )