Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 октомври

Любов за Скорпионите

14.10.2019г. / 17 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Част от събитията ще се отразят негативно върху баланса между физическото и психическото ви състояние, който на моменти ще е трудно да поддържате. Ако сте доволни от свършената работа няма да сте доволни от взаимоотношенията и обратно, а ще е трудно да съчетаете желанията със задълженията си.

Не посещавайте непознати места в свободното си време. Посветете го на близките си и пребивавайте в позната обстановка с познати хора. Ще придобиете чувство за сигурност и ще сте много по-уверени в решенията си.

Не е подходящо да се заемате с генерални промени. Анализирайте позициите си в момента и формулирайте дългосрочните си стратегии.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Скорпион

Един от приятните периоди през този месец. Ежедневието ви ще е достатъчно разнообразно, а изненадите в повечето случаи ще са зареждащи. Ако все още не сте попаднали в лапите на голямата и всепомитаща любов, то през тази седмица не е изключено да преживеете точно тази емоция.

Не се престаравайте при изпълнение на текущите си задължения. Ако не си наложите равномерно темпо на работа в края на седмицата е възможно силната умора да ви повали изведнъж и да провокира устойчивостта на имунната ви система.

Стрелец

Ще разполагате с достатъчно възможности за осъществяване на замислите си. През тази седмица ще сте едновременно и убедителни, и въздействащи. Всичко, което до момента ви е било отказано или не сте събирали достатъчно смелост, за да се заемете сега ще може да стигне до финалната права. Не е изключено да се запознаете с креативни личности, които след време ще окажат влияние върху текущите ви изяви.

Използвайте свободното време за развлечения, които предпочитате лично, а не които осъществявате по чужда воля. Близките ще се изненадат от неподозирано широкия спектър на интересите ви.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )