Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 октомври

Любов за Скорпионите

14.10.2019г. / 17 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Бавно, но уверено ще напредвате в професионалния си път. Всички инициативи, които до момента по някакви причини са били омаловажавани, ще придобият важност. Част от общите проекти ще се реализират бързо, но само с активното ви участие. Не коментирайте успехите си, оставете работата да говори за вас. Почти сигурно е, че ще укрепите позициите си и ще получите някакви бонуси.

Доброто самочувствие ще се отрази положително на настроението, а оттам и на физическото ви състояние. Дори да сте имали някакви здравословни оплаквания напоследък ще успеете да се стабилизирате. Използвайте всеки подходящ от климатична гледна точка ден за спортни занимания.

Тест с цветя разкрива дали ще се сбъдне желанието ви

Водолей

Умението ви да приемате някои неуспехи с чувство за хумор, да преценявате фактите предимно от забавната им страна ще ви е много полезно през тази седмица. Контактите ви ще са интензивни, защото много хора ще ви търсят за съдействие и ще се уповават на опита и уменията ви. Изслушвайте ги търпеливо, подсказвайте им решения и ги мотивирайте да се справят предимно самостоятелно. Участвайте повече с идеи и по-малко с директен личен принос.

Екипната работа ще ви помогне да предприемете някои промени от личен характер. Самооценката ви ще премине на друго ниво, стремежите – също. Подкрепата на близките ще ви окуражи.

Риби

Проанализирайте задълбочено житейските си стереотипи. Ако напоследък за важни инициативи „удряте на камък“, това е подсказка, че част от моделите, които следвате не работят и че е време да актуализирате принципите си. Някои схеми са безвъзвратно остарели и имате нужда от промяна на гледната точка. Всичко зависи от вас. Колкото са по-решителни действията ви, толкова по-бързо ще постигнете целите, които си поставяте, дори да ви изглеждат сложни.

Започнете с промяна на ежедневния си график, преминете през „ревизия“ на личните отношения. Освободете се от онези, които ви натоварват психически. Усещането за вътрешна свобода ще активира въображението ви.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )