Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 октомври

Любов за Скорпионите

14.10.2019г. / 17 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни една динамична, интересна, но и успешна седмица. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Успешната тактика за тази седмица е да действате самостоятелно. Разчитайте само на собствения си чар и на чувството си за хумор. Идеите ви ще са достатъчно и впечатляващи, но не се захващайте за много неща едновременно. Бъдете последователни.

Подредете желанията си и организирайте работния процес така, че да започвате деня си с нещо, което ви е приятно. Така ще си осигурите стабилен тонус, добро настроение и ефективност.


Бъдете особено предпазливи при уреждане на юридически въпроси. Внимавайте какви документи подписвате.

 

Телец

Колективните дейности през тази седмица на моменти ще са затруднителни. Съобразявайте се с обстоятелствата и не се разстройвайте излишно, ако на моменти очакванията ви се разминат с действителността. Ще се почувствате измамени, ако сте прекалено взискателни, така че опитвайте се да преценявате обективно възможностите на сътрудниците си.

Някой от близките ви приятели може да потърси помощ, но вие да не сте убедени, че сте в състояние да се отзовете. Следвайте интуицията си и обръщайте внимание на детайлите на фона на общия разговор. За предпочитане е да разпределяте ресурсите си в уединение.

Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври

Близнаци

Ще сте много по-динамични от обикновено, но и много по-заети. Ще е малко трудно да разпределите вниманието си между професионалните, личните и семейните интереси. Отделяйте време ежедневно за усвояване на нови знания и повишаване на квалификацията си. Опитвайте се да довършите служебните задачи в рамките на работния ден, да не оставате до по-късно и да не пренасяте работа у дома.

Енергетиката ви ще е стабилна за разлика от настроението. Ще сте по-раздразнителни от обикновено и най-чести поводи за недоволство ще предизвиква поведението на околните. Невъзможността им да следват вашето темпо на моменти ще е сериозно изпитание за търпението ви.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )