Свободно време

Дневен хороскоп за 15 октомври

Затруднения за Лъвовете

15.10.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни динамичен ден. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Предупреждението ви за днешния ден е единствено: не прекалявайте с разходите. Особено с тези за разни удоволствия, които ще ви се прииска да си позволите. А ако на всичкото отгоре сте и с наднормено тегло, не прекалявайте с калоричните храни. Изобщо, днес мислете повече за работа и по-малко за партита.

Телец

Няма задача, с която не бихте могли да се справите днес. Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал е във възход. Единственото, което би могло да ви демотивира е мрънкането на колегите или омаловажаването на усилията ви. За да не се случи, работете самостоятелно.

Седмичен хороскоп за 14 – 20 октомври

Близнаци

Ще ви е трудно да си създадете оптимална организация на работа самостоятелно и би било голямо постижение, ако поне се преборите с хаоса в мислите си. Не смесвайте желанията с възможностите си, ако искате да предотвратите необратими материални загуби.

Рак

Ще се наложи да взимате нестандартни решения при това достатъчно бързо. Разчитайте на въображението и интуицията си. Днес сте в състояние да се справите с неизвестности от всякакъв характер.

Лъв

На моменти ще се натъквате на абсолютно глупави и нелогични затруднения, които ще блокират желанието ви за работа. Преди да „махнете с ръка“ и се откажете от каквато и да било активна дейност погледнете сроковете, които се налага да спазвате. Занимайте се с най-спешното, за да не навредите на авторитета си.

Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври

Дева

От време на време ще изникват допълнителни, непредвидени задачи. В състояние сте да действате достатъчно бързо, за да се справите, но не очаквайте от околните да се синхронизират с вашето темпо. Ако разчитате на това ще преживеете дълбоко разочарование.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )