Свободно време

Дневен хороскоп за 18 октомври

Везните да внимават с комуникацията

18.10.2019г. / 06 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Очаква ни динамичен ден. На какво да обърнем внимание? Ето съветите на астролог Петя Георгиева.

Овен

Действията ви са последователни и логични и точно по тази причина абсолютно убедителни. Днес дори да сгрешите нещо никой няма да забележи. Единствено близките може да се изненадат от нехарактерно обмислените ви и лишени от прибързаност действия.

Телец

Проверете състоянието на авоарите си. Не е изключено днес банковите служители да изпробват прага на търпението ви. Да установите, че има някаква грешка, а те упорито да отричат всякаква отговорност. Не влизайте в словесни битки, има достатъчно други по-ефективни начини, с които можете да отстоите позициите си.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Близнаци

За да осъществите всяка своя идея, дори най-незначителната, ще имате нужда от съдействие. А за да го получите ще трябва да сте доста убедителни. Колкото по-стегнати са обясненията ви, толкова по-добре ще ви разберат.

Рак

Наблюдателни сте и проницателни. Като добавка и интуицията ви е силна. Ще намерите самостоятелно отговор на въпроси, които от доста време ви измъчват, защото не схващате логиката им. Днес ще си изясните изцяло причинно-следствената връзка.

Коментирай