Свободно време

4 зодии, за които ноември ще е прекрасен

Вижте кои ще са късметлиите на зодиака през ноември

27.10.2019г. / 08 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

За представителите на въздушната зодия ноември ще е месец на радост, забавления и приятни емоции, особено за тези, които имат деца. Заниманията покрай хлапетата ще са основният ви фокус и ще ви носи само позитивни настроения и поводи за усмивки.

През ноември ще сте посветени на семейството, дома, поддържането на добрите отношения. Семейните представители на зодията ще са по-активни вкъщи, отколкото в офиса или на работното място. Ще сте заети с организирането на домашни занимания, както и дейности, свързани с децата.

Хули Леонис: Кармата винаги определя кога и кого ще срещнем

Близнаците, които все още нямат връзка и партньор, ще започнат по-активно да се оглеждат за възможности в тази посока. Не се страхувайте да използвате сайтове за запознанства или пък да се огледате в приятелския си кръг. Може да забележите качества на ваш познат или приятел, които досега не сте взимали предвид, но в интимен контекст да се окажат подходящи за вас.

През новия месец работата и професионалните задачи ще бъдат на заден план. Ситуацията на работното място няма да е възможно най-добрата, но положителното е, че няма да ви притесняват колеги и началници. Внимавайте с рисковите инвестиции и бъдете нащрек за подобни възможности. Социалните ви контакти ще ви помогнат да изкарате допълнителни финансови средства, затова не ги пренебрегвайте.

 

Коментирай