Свободно време

Седмичен хороскоп за 21 – 27 октомври

Успехи за Лъвовете

21.10.2019г. / 15 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Събитията ще протичат в обичайното си темпо. Няма да се налага да бързате, да се заемате за извънредни задачи или да пренареждате графика си. Или поне няма да е твърде често, а дори да се случи ще успеете да реагирате по правилния начин.

Физическото и психическото ви състояние ще са в хармония. Ако имате някакви неуредени въпроси с любимия човек точно сега е моментът да „сложите картите на масата“. Дори трудните разговори ще протичат в мирна обстановка.

Ретрограден Меркурий в знака на Скорпион – какво ни очаква?

Лъв

Един от факторите за успех през тази седмица е умението ви да разпределяте правилно времето си. Вероятността да започнете или да ви предложат включване в нов творчески проект не е за пренебрегване. Ще имате възможност за изява, но текущата ви работа или обучение за известно време ще останат на заден план и може да „зациклят“.

Колкото по-рядко прекъсвате заниманията си, толкова по-добре. Равномерното темпо е за предпочитане. Опитайте се да не следвате готови схеми. Ще получите навременна помощ, точно когато най-малко очаквате. Изобщо, през тази седмица почти винаги ще сте на подходящото място в точния момент.

Дева

Не отлагайте нищо започнато. Както професионалните, така и домашно-битовите задачи ще са много. Опитайте се да свършите онези, които сте изоставили преди време, но знаете, че няма как да се отървете от тях. Нестандартните решения ще са свързани с повишаване на приходите ви.

Използвайте част от паричните постъпления за обучение. Ще ви даде възможност да смените сферата си на дейност, ако имате такива намерения. Отношенията във всякакво направления зависят изцяло от вас.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta sam 4ovek sum , i statuti ne iziasniavam s kogoto mi podhvurliat . imam maluk bliznak i goliam liubim bliznak- sukrovi6te. ot tam natatuk v li4en plan i bez tulkuvania sum kazala mnogo puti kakvo 4akam . ni6to drugo ne me interesuva
отговор Сигнализирай за неуместен коментар