Свободно време

Седмичен хороскоп за 21 – 27 октомври

Успехи за Лъвовете

21.10.2019г. / 15 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

От вас зависи да оцветите ежедневието си. Наблюдавайте хората, анализирайте случващото се около вас. През тази седмица ще сте доста по-чувствителни от обикновено и без никакви усилия ще успявате да различите искреността от лъжата. Ще ви се стори доста забавно, защото ще видите някои от старите си познати в съвсем нова светлина. И ще решите дали си заслужава да са в групата на познатите ви или е време да се разделите с тях.

Отделете време за усвояване на нови знания. Направете го систематизирано и свързано с ежедневната ви работа. Ще бъде крачка напред към предстоящи положителни промени.

Хули Леонис: Кармата винаги определя кога и кого ще срещнем

Водолей

На работното място ще бъдат проведени реорганизации, за които от доста време само се шушука. Не се включвайте в разговори, обсъждащи колегите. До нищо добро няма да доведат. В същото време наблюдавайте с какво точно са свързани промените. Действайте смело, ако установите, че има позиция, която би ви устроила. Предложете кандидатурата си.

В личен план изненади не се очакват. Само онези от вас, които до момента не са в стабилна връзка може да получат бурно любовно обяснение. Ако го чуете лично, значи е искрено, ако ви го напишат във виртуалното пространство, не вярвайте.

Риби

Ще разполагате с прекрасната възможност да осъществите желанията си. Ще се получи много по-бързо, ако ги подредите по трудност, а не по важност. Реализацията на повечето промени зависи изцяло от личната ви инициатива. Ще получите помощта, на която се надявате, независимо дали предварително сте заявили необходимостта от нея. Просто хората, които са ви близки ще ви разберат без излишни думи.

Не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления. Или пък информация, която ще ви помогне да повишите приходите си. Използвайте част от средствата за да организирате приятна изненада за близките. Ще освежите отношенията и ще изгладите съществуващите противоречия.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta sam 4ovek sum , i statuti ne iziasniavam s kogoto mi podhvurliat . imam maluk bliznak i goliam liubim bliznak- sukrovi6te. ot tam natatuk v li4en plan i bez tulkuvania sum kazala mnogo puti kakvo 4akam . ni6to drugo ne me interesuva
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време