Свободно време

Дневен хороскоп за 22 октомври

Успехи за Овните

22.10.2019г. / 06 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вторник ще ни изправи пред различни събития. Някои ще имат повод за радост, други ще размишляват. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня ще е свързано с някаква малка победа за вас. Ще повиши самочувствието ви и желанието за осъществяване на по-интензивни социални контакти. Не превръщайте разговорите в презентация на собствените си умения.

Телец

Едно от условията да се чувствате добре днес е около вас да цари идеален ред. Започнете с това още от сутринта. Нищо няма да ви разсейва повече от усещането за безпорядък, така че осигурете си сами подходящата обстановка. След това всичко ще се случва според очакванията ви.

Седмичен хороскоп за 21 – 27 октомври

Близнаци

Дълбоко философски теми ще изпълнят мислите ви почти щом отворите очи. Всички ваши разсъждения ще опират едва ли не до сакралния въпрос за произхода на света и смисъла на живота. Ориентирайте се към някакви по-разбираеми и практични занимания, за да не установите в края на деня, че не сте свършили почти никаква работа.

Рак

Изненадващо дори за самите себе си може да установите, че разходите ви към момента неимоверно са нараснали. И съвсем няма да можете да си отговорите на въпроса: къде всъщност, сте похарчили всичките тези пари. Със сигурност до вечерта ще разберете „къде е заровено кучето“, но ако не искате да си развалите отношенията с останалите членове на семейството, по-добре не коментирайте ситуацията точно днес.

Коментирай