Свободно време

Новолуние в Скорпион – 28 октомври

Ще настъпят промени

26.10.2019г. / 18 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 28 октомври ни очаква поредното звездно събитие – новолуние в знака на Скорпион. Скорпионът управлява осмия дом в астрологията, който се отнася до секса, тайните, скандалите, парите, смъртта и трансформацията.

Това новолуние ще ни донесе силни вълни от енергия. Космическото пространство се раздвижва, а промяната ще се усеща във въздуха. Възможно е да видим някои истини или да получим информация, която да ни пренасочи в друга посока. Независимо от това, което ни очаква, ще трябва да се „събудим“ и да видим света през друга призма.

4 зодии, за които ноември ще е прекрасен

Изглежда, че независимо какво идва, всички сме призовани да се събудим и да видим света от нова гледна точка. Ще си изясним някои неща, възможно е не всички да ни харесат. Новолунието носи и известна нестабилна енергия около себе си. Може да се почувстваме гневни, бунтарски настроени, неспокойни, претоварени емоционално. Много е важно да се предпазим от тези динамики.

Ще преминаваме от една през друга емоция. Не бива да сме твърде контролиращи, агресивни, враждебни или да действаме с егото си.

Новолунието в Скорпион ще се противопостави на Уран, отеквайки с по-резки промени, случващи се във вашия интимен и финансов свят. На 31 октомври пък, Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза. Тези внезапни промени и това как използваме силата си, ще се нуждаят от повече внимание. Ще е важно да не дадем власт над хаоса, който може да обърка мислите ни.

Ретрограден Меркурий в знака на Скорпион – какво ни очаква?

Не са изключени конфликти с половинката или в бизнеса.

Въпреки това, космическото събитие ще ни предложи нови шансове за израстване, успехи в различни свери на живота. Важно е да се движим уверено към своите цели, а ако сме търпеливи и упорити, можем да обърнем събитията в своя полза.

4 зодии, които обожават да се гушкат

Това е време да бъдем себе си. Да кажем „Не!“ на това, което не работи в наша полза. Време е да започнем да обичаме повече себе си. Повърхностните приятелства и любовни връзки няма да ни задоволят. Ще имаме нужда от повече лична свобода, което може да доведе и до дистанция с някои хора в живота ни. Време е да прочистим пространството около себе си от негативната енергия. Етерични масла от тамян, градински чай са чудесни за ароматни лампи, с които да въведете нова енергия.

Новолунието е начало на нещо ново. Поставете вашето.

Коментирай