Свободно време

Дневен хороскоп за 23 октомври

Предложения за Близнаците

23.10.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден, някои от представителите на зодиака, ще бъдат изправени пред избори, докато други пред трудности. Какво ви очаква според зодията? Вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Положителният аспект на днешния ден е, че ще имате възможност да работите с нови партньори и като цяло всичко, направено в сътрудничество ще получи положителна оценка. Финансовото ви положение е нестабилно, така че не си позволявайте излишни разходи.

Телец

Ще се наложи да се погрижите за битовото устройство на дома си. Може би минимална авария ще предизвика безпорядък, който е най-добре да ликвидирате по най-бързия начин. Не се натоварвайте с всичко самостоятелно, опитайте се да привлечете и близките си. Дайте им възможност да предлагат идеи и да ги реализират.

4 зодии, за които ноември ще е прекрасен

Близнаци

Не е изключено да се опитат да ви привлекат в реализацията на някаква художествена идея. Предложението ще ви хареса, но преди да се хвърлите ентусиазирано в осъществяването ѝ, помислете дали разполагате с нужните ресурси, дали няма да се наложи да правите излишни инвестиции.

Рак

Не е желателно да правите дългосрочни инвестиции днес и да купувате стоки за дълготрайна употреба. Може да ви подскажат начин за получаване на допълнителни приходи от хобито ви. Проверете нормативната уредба преди да се заемете.

Коментирай