Свободно време

Дневен хороскоп за 23 октомври

Предложения за Близнаците

23.10.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Ще се наложи да се справите с някои неприятности днес. Проявете максимално старание в ежедневната си работа. Не коментирайте затрудненията, особено ако са умишлено създадени от фактори, върху които няма как да въздействате. Не се оплаквайте от препятствията, които се налага да преодолявате. Колкото по-малко говорите за себе си с околните, толкова по-добре.

Дева

Процесът на работа днес ще е по-важен от крайния резултат. Правете нещата така, че да се чувствате доволни, а не за да подобрите финансовия си статус. Именно гледайки откъм духовната страна ще спечелите очакваните материални придобивки.

Спечелете безплатна лазерна епилация в новата игра на Az-jenata.bg

Везни

Настроението ви е оптимистично и сте необичайно спокойни. Би могло да се каже, че днес едва ли нещо ще ви извади от равновесие. Заемете се с уреждане на въпроси, които към момента са ви тревожили, особено ако са свързани с вашите деца или деца на близки. Не приемайте подаръци без повод от хора, които не познавате твърде добре.

Скорпион

Слънцето днес ще навлезе във вашия знак и въпреки това ще е трудно да стигнете до някои от целите си по директния път. Създавайте си варианти предварително, защото обиколните пътища ще са различни и свързани с друг тип усилия. Поведението на някой от обичайното ви обкръжение няма да ви хареса, но е по-добре да не се противопоставяте открито.

Коментирай