Свободно време

Дневен хороскоп за 23 октомври

Предложения за Близнаците

23.10.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Събитията ще се развиват абсолютно различно от предполагаемия от вас начин. Реагирайте гъвкаво. В състояние сте да извлечете полза от всички промени, стига да прецените правилно личните си позиции.

Козирог

На каквито и случки да се натъкнете днес те ще подпалят въображението ви. Не е изключено да ви хрумнат съвсем нестандартни начини за употреба на обичайни вещи и предмети. Идеите ви ще повишат настроението на всички около вас.

4 зодии, които обожават да се гушкат

Водолей

Не всички събеседници, с които се налага да общувате днес ще ви допадат, но ще е невъзможно да се измъкнете. Използвайте чувството си за хумор, когато попаднете в критична ситуация. Старайте се да разговаряте с околните като с равни, независимо как преценявате собствената си позиция.

Риби

Ще се справите много по-добре с интелектуални задачи, изискващи творчески размах, отколкото с тривиални ситуации, предполагащи предимно физически усилия. За тях със сигурност ще ви е необходим помощник, но няма да можете да разчитате на всеки, така че бъдете внимателни. Ориентирайте разговорите на професионални, а не на лични теми.

Коментирай