Свободно време

Дневен хороскоп за 25 октомври

Любовни емоции за Лъвовете

25.10.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Делови въпроси, любовни емоции... Такъв ще бъде петък като ден. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Време е да завършите започнатото, да сложите точка на съмненията си, да „прелистите нова страница“. Което не ви се е получило или не е станало според очакванията ви трябва да остане в миналото, а вие да потърсите нови възможности. Има ги, просто не трябва да стоите на едно място.

Телец

Намалете темпото, обмисляйте решенията си. Не правете нищо, мотивирани от емоции, желание за отмъщение или за да „натриете носа“ на някого. Ще се окаже погрешна стъпка без възможност за връщане назад.

4 зодии, за които ноември ще е прекрасен

Близнаци

Във ваша полза е да анализирате задълбочено фактите и да се опитвате да ги преценявате от различни гледни точки. Така ще си спестите поредица разногласия и разпиляване на енергия в ненужни дебати. Пазете онова, което ви е скъпо, но не пречете и на останалите да го правят.

Рак

Отделете време за дейности, които сте направили набързо или „през пръсти“. Прегледайте ги пак. Преценете дали не се нуждаят от корекции и ги въведете. Съвсем скоро точно тези проекти ще се окажат печеливши.

Коментирай