Свободно време

Три слънца разкриват какво трябва да промените в живота си

Изберете слънце и вижте съвета

20.06.2023г. / 12 34ч.
Михаела Лазарова
Илюстрации: istock

Илюстрации: istock

Днес в рубриката ни „Свободно време“ споделяме един бърз и забавен тест. Пред вас има три слънца и всяко едно от тях носи определено послание за това какво трябва да промените в живота си. Изберете си слънце и вижте съвета.

Слънце 1

Възможно е пред вас да се появят сложни ситуации, които да ви изтощят емоционално. Но това напрежение може да доведе до някои положителни събития. Докато нещата се развиват през следващите няколко седмици, действайте разумно и се учете от грешките си. След време този опит ще ви бъде полезен.

Камъни, с които да елиминирате отрицателната енергия

Слънце 2

Някои области от живота ви са извън равновесие. Това може да се отнася за вашия начин на хранене, работа, взаимоотношения. Това може да бъде диета, здравословна рутина, работа... Добре е да спрете за малко и да помислите върху това как разпределяте времето си. Запитайте се за какво отделяте повече от енергията си.

Дали някои незначителни неща ви пречат да постигнете целите си? А може би си търсите оправдание за това или онова, като да не спортувате, да не се храните по-здравословно, да не преразгледате онези контакти, които ви пречат.

10 закона на кармата

Слънце 3

За вас може да се каже, че сте личност, която винаги е съпричастна към нуждите на другите. Вашата емоционалност се фокусира върху чуждите проблеми и често забравяте за себе си. Ето защо е важно да поставите някои граници. Много често не осъзнаваме как раздаваме своята енергия и как това ни пречи. Помислете за себе си, за желанията си.

Коментирай