Свободно време

Таро прогноза за всяка зодия за ноември

Динамичен и интересен месец

04.11.2019г. / 10 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очакваме с нетърпение всеки нов месец. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме таро прогнозата на астролога и специалиста по таро Анджела Пърл. Вижте какъв ноември предстои за вас.

Овен

През ноември Овните не бива да се водят от илюзии и да се лутат в облаците. Чувствайте се свободни да следвате своите цели, но бъдете по-практични и реалистични. Може да се наложи да се извинявате по-често и да приемате хората такива, каквито са. Така междуличностните и финансовите въпроси няма да бъдат толкова напрегнати. Не на последно място, през ноември ви очакват приятни събития и романтични познанства.

Любовен хороскоп за ноември

Телец

Телците ще трябва да обърнат повече внимание на личния живот, а не толкова на работата. Таро картите ви съветват да бъдете по-инициативни, по-смели, социални, особено ако търсите нова любов. Няма да ви липсват идеи, които ще ви помогнат да осъществите една своя мечта. Бъдете смели!

Месечен хороскоп за ноември

Близнаци

Няма да ви липсват идеи и предложения относно това как да прекарате свободното си време. Добре е да направите кратко пътуване. От средата на ноември ви очакват големи промени, които могат да засегнат всяка област от живота.Много приоритети и планове ще загубят своята актуалност. Ще си направите преоценка на обстоятелствата, което ще внесе положителни тенденции във всички текущи процеси.

Самотните Близнаци трябва да помислят за перспективите. Също така, факторът на личностното развитие ще бъде пряко свързан с нови отношения или с връщане към старото, всичко зависи от вашето решение.

Коментирай