Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 ноември

Ще усещаме напрежение

03.11.2019г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Предстоящият период няма да е свързан със сериозни сътресения. Следвайте обичайния ритъм на работа и живот. Въздържайте се от противоречия с колегите, дори когато не сте съгласни с твърденията им. Отстоявайте позициите си, само ако сте в състояние да ги докажете на практика.


Финансовото ви положение ще е стабилно и ще разполагате с достатъчно ресурси, за да започнете и довършите разни дейности, свързани с дома, бита и интериора.

 

Преди обаче да се заемете, направете точен списък на предстоящите разходи и се придържайте стриктно към него. Консултирайте всяка извънредна покупка с членовете на семейството, нека те се почувстват полезни в съвместната ви работа.

Таро прогноза за всяка зодия за ноември

Лъв

Нов колега, партньор или клиент ще ви извади от обичайното спокойствие. Ще ви накара да си зададете доста въпроси, свързани с дълбоките ви преживявания и неясни желания. Ще ви е трудно да намерите правилните отговори, ако сте в дългогодишна семейна връзка. Не е изключено да се ориентирате към промяна на работното място, за да възстановите душевното си равновесие.

Дилемата ще е по-скоро забавна за представителите на вашия знак, които до момента „развяват гривата си“ самостоятелно. При тях вариантът няма да е „да бъде или да не бъде“, а „да се дам или да не се дам“.

Изненадите, създаващи допълнителни грижи най-вероятно ще са свързани с авария в жилището или автомобила ви.

Дева

Предстои видим напредък в професионален план. Дейности, които до момента са се реализирали изключително бавно ще получат тласък поради благоприятно стечение на обстоятелствата. Всичко, което е зависело от външна намеса или нечие „благоволение“ ще бъде дефинирано, изяснено и разпределено за изпълнение. Включително и занимания, за които са ви липсвали ресурси.

Използвайте свободното си време в две направления. Довършване на дребни ремонти и корекции у дома и стабилизиране на здравословното ви състояние. Преди трайното намаление на температурите е подходящо да обсъдите с личния си лекар схема за укрепване на имунната система.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta seriozno za bliznaka - da ne spodelia ne6ta ot li4nia si jivot .....tejko ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати